2018. július 18., szerda

Amire a szülőköszöntő során figyelni kell + amit tőlem pluszba kaptok

Hoops & Yoyo, ismeritek őket? Mikor először találkoztam "velük", egy ismerősöm küldte el őket képeslapként nekem a hallmarkecards.com-ról. Képes voltam végignézni és végigröhögni az egészet. Mármint hogy milliószor elmondják: "thank you".
Sokan vannak olyan szülők és pótszülők (nagyszülők, szomszédok, egyéb rokonok, stb.), akik nem csak az esküvő kapcsán, hanem egyébként is megérdemlik milliószoros köszönetet és hálát, s Ti leggyakrabban élni is szoktatok a lehetőséggel. Általában a polgári ceremónia keretén belül a szülőköszöntő rész alatt adjátok át a nekik szánt ajándékokat, s már a lagzi helyszínén kapják meg az abszolút személyre szabott, csak Róluk és Rólatok szóló meglepetést. (Melynek elkészítésében, "prezentálásában" végig mellettetek állok és segítek.)
Bár az anyakönyvvezető mellett nem tudok ott állni, - kivéve persze, ha szertartást vezetek- de mindkettőtöknek el szoktam mondani, hogy egyszerre-együtt megyünk puszilkodni a szülőkhöz! Menyasszony-vőlegény a menyasszony szüleihez, majd menyasszony-vőlegény a vőlegény szüleihez. (A sorrend opcionális.) Különben hogy maradhatna emlék mind a két pillanatról? (Amit esetleg később megkapnak a szülők ajándékba.)Amúgy itt egy videó, aki nem ismerné őket és eléggé pihentnek érzi magát, hogy megnézze. Nem sok, csak 3:27. 
https://www.youtube.com/watch?v=e5WygWnzj3w