2018. július 11., szerda

Hátra arc!

A FB oldalamon már megpendítettem, hogy szerdánként megosztok Veletek egy-egy apró szösszenetet, kulisszatitkot, amire érdemes odafigyelni a Nagy napon. Vegyünk egy példát rögtön az elejéről. (A vendégek szempontjából tekintett "elejéről". ;) )
Akár a templomi, akár a polgári szertartás lesz időben az első (vagy az egyetlen), mindenhol eljön a pillanat, amikor mindenkinek bent kell állnia a helyén, hogy Benneteket várjon. 
A bevonulásról még beszélgetünk majd, de leggyakrabban a menyasszony szokott bevonulni utoljára, így most ehhez kapcsolódó tanácsot osztok meg Veletek.
Tudom, hogy van, aki nem szeret szerepelni és az a cél, hogy jól érezzétek magatokat az esküvőtökön, de ha mégis amellett döntenétek, hogy a vőlegény a vendégekkel egy emberként epekedve várja a menyasszonyt, akkor tessék nyugodtan hátat fordítani a papnak, az anyakönyvvezetőnek, illetve a szertartásvezetőnek arra a pár pillanatra.
Mindenkinek! Kivétel nélkül!
Azért, mert:
a. Ha a Nagy napon akkor pillantja meg először a vőlegény és a menyasszony egymást, akkor csodálatos, ami az arcukra van írva. (Mondtam már, hogy ez az egyik kedvenc pillanatom az esküvőkön? :)
b. Az készült fényképeken és videón is nagyon jól "mutat", hogy mindenki egyfelé néz... és akkor még nem is beszéltem az arcokon tükröződő érzésekről.
c. Végül, de nem utolsósorban ne kelljen már a menyasszonyunknak vadásznia szívszerelme  pillantását, legyen mibe kapaszkodnia az utolsó pár (még nem közös) lépés során.
 
(S hogy a vendégek, a fotós, a videós is tudjanak erről, sőt, hogy a vőlegény se felejtse el a nagy izgulásban, az már a ceremóniamester dolga! ;)A  kép most innen: https://www.iconspng.com/image/57328/detective-with-magnifying-glass