SZOLGÁLTATÁSOK, ÁRAK

Tudom, hogy sokatoknak számít az ár. Gyakran ezt kérdezitek meg először. Nektek is, mint nekem, ha valamit meg szeretnék venni, van egy elképzelésem arról, hogy mit szeretnék és mennyi a rászánható keretem. (Persze velem előfordul olyasmi is néha, hogy minden áron szeretném az adott dolgot és akkor én sem vagyok ám a "tudatos vásárló" kis szobra. :D )
Ennek ellenére nagyon örülök, hogy eddig mindannyian egyetértettetek velem (az ár megismerése után) egy személyes találkozó létrejöttében - megadva a lehetőséget mind a kettőnk (hármunk:)  részéről egymás megismerésére. (az esetleges visszalépésre)

Kétféle szolgáltatást végzek:
A ceremóniamesteri feladatok ellátása: 140.000 Ft,
a szertartásvezetői feladatok ellátása: 45.000 Ft.

A fenti árak budapesti helyszín esetén érvényesek, ha vidékre hívtok, akkor egy kölcsönös megegyezés szerinti útiköltséget adunk még hozzá. Minden Párral megállapodást írok alá és az elvégzett munkámról  számlát állítok ki, amit a munkám befejeztével adok át.

Hogy jobban meg tudjátok ítélni, hogy ez a  ceremóniamester ár jó-e vagy sem, megfelelhet-e nektek vagy sem, ajánlom szíves figyelmetekbe EZEKET a cikkeket.